1
Workshops, Lezingen & Webinars 

INSPIRERENDE WORKSHOPS VOOR TEAMDAGEN, PROFESSIONALISERING
Inspirerende Film & Workshop
Ervaar een meeslepende filmvertoning en een krachtige workshop die uw team motiveert en inspireert. Ik deel mijn persoonlijke levensverhaal, versterkt door de film “Buurman Abdi”. Het is een verhaal van doorzettingsvermogen, veerkracht en dankbaarheid. Deze workshop is perfect voor teamdagen en professionaliseringssessies. Laat de inspiratie stromen en stimuleer persoonlijke groei binnen uw organisatie.

 

Interactieve Leefwereld Belevenis
Dompel uw team onder in de “Leefwereld Belevenis: Verborgen Krachten”. Samen met ervaringsdeskundigen creëren we een boeiend spel waarbij de deelnemers worden uitgedaagd door verborgen krachten. Ontdek hoe ze kansen grijpen en succes behalen, zelfs in de meest uitdagende situaties. Deze ervaring versterkt teambuilding en stimuleert creativiteit. Ideaal voor teamdagen en bedrijfsuitjes.
Beide workshops bieden inspiratie, motivatie en energie om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. Maak uw teamdag, professionaliseringssessie of bedrijfsuitje onvergetelijk en neem vandaag nog contact met mij op.