1

Bekijk Abdi’s ongelooflijke reis van meubelmaker tot regisseur en ontdek hoe hij zijn dromen waarmaakte. Laat je inspireren door zijn vastberadenheid en succesverhaal. Volg je eigen dromen en bekijk deze video voor de broodnodige motivatie!   

Maatschappelijk Sociaal werk – leerbedrijf

Mijnwand is in 2018 opgezet door Abdiwahab Ali om impact te maken. Zijn doel is om zoveel mogelijk jongeren (met een afstand tot de arbeidsmarkt of die dreigen af te dwalen) te helpen. Dit doen wij nu op meerdere manieren waarbij wij gebruik maken van de productie van onze unieke handgemaakte wandrekken.

Een bruisend platform waar inspirerende rolmodellen je ondersteunen

Ontdek en ontwikkel talent met kwetsbare jongeren
Bij Stichting Samenomhoog staat de leefwereld van kwetsbare jongeren centraal. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen en hen de kans te bieden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We zijn meer dan alleen een opleidings- en werkgelegenheidsorganisatie. Samenomhoog fungeert als een brug tussen school, straat en arbeidsmarkt, waarbij we met onze expertise en ervaring ondersteuning bieden en een veilige omgeving creëren voor persoonlijke groei.
Ons streven is niet om bestaande systemen te vervangen, maar om nauw samen te werken met vooraanstaande scholen, gerespecteerde zorginstellingen en toegewijde veiligheidsorganisaties. Door intensieve ondersteuning en hechte samenwerking creëren we een dynamische omgeving waarin we ons gezamenlijke doel met enthousiasme en daadkracht kunnen verwezenlijken.

Wie komt in aanmerking voor onze diensten? Bij Samenomhoog heten we individuen welkom die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren en behoefte hebben aan begeleiding en kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een jongere bent die worstelt met het schoolsysteem, een ex-gedetineerde die een nieuwe start wil maken, of iemand die verlangt naar een veilige plek om te groeien, bij Samenomhoog bieden we een bruisend platform waar inspirerende rolmodellen je ondersteunen op jouw weg naar een vervuld en bloeiend leven